29 Haziran 2015 Pazartesi

Hey!



Okuyun lütfen bu bloğa emek harcayacağım. Herşeyden çok çabuk sıkılan bir yapım var. Kitaplardan sıkılmıyorum ve daha çok kitaplar hakkında paylaşım yapmak istiyorum. Tabii karşılıklı. Yorum yazarsanız her konuda yazabilirim.

Son günlerde yeni kitaplar edinmeliyim ve internet sitelerinde sürekli beğenebileceğim kitaplar aramaktayım. Bu blogda size kitap önereceğim ve 10 üzerinden puan vereceğim iyi bir  kitap yorumcusuyum beğendiklerime bayılacaksınız falan demiyorum sadece kitap okumaya bayılıyorum ve beğendiklerimi birileriyle paylaşma ihtiyacı duyuyorum.

16 yaşındayım romanlar ve yazarları hakkında çok şey bildiğim söylenemez. Öyle saatlerce de okumuyorum zaten. Ama size şunu söyleyebilirim  elimden geldiği kadar kitabın konusunu , özünü ve kazanımlarınızı sizi okumaya teşvik edecek ve sizi heycanlandıracak  şekilde anlatmaya çalışacağım.

Konuşmanın başında da dediğim gibi sadece kitaplardan değil herhangi bir konudan da bahsedebilir paylaşımlar yapabilirim ne konuda yazı yazmamı istediğinizi yorumlara yazabilirsiniz emin olun dikkate alacağım.

Son olarak;
Bloğun takibinde kalırsanız zamanla bizlere daha kolay ulaşabilirsiniz  sohbetler edebiliriz ve takipte kalırsanız gerçekten yararlanacağınıza eminim.

Teşekkürler 


Canan

MERHABA!!

Merhaba arkadaşlar bu benim ilk bloğum. Çok heyecanlıyım. Umarım beraber büyür kocamannn bir aile oluruz. İlk olarak kendimi tanıtmak istiyorum. Adım Beyzanur. 16 yaşındayım. Arkadaşlarım eğlenceli ve kafa biri olduğumu söylerler. Yabancı müzik dinlerim. Taylor Swift, Noughty Boy, Little Mix ve The Wanted (dağıldılar ama olsun) bu ünlülere antiyim. Nedeni isimlerinden anlaşıyor sanırım  Ama dinleyenlere saygılıyımdır. Koyu bir Directionerim. Zayn’nin gruptan ayrılmasına rağmen ben onu gruptan sayıyorum ve bloğumda Zayn’e de yer vereceğim. Yabancı dizi izlemeyi severim. The Walking Dead, American Horror Story bunları bitirdim. Şuan Shameless, Prison Break My Mad Fat Diary izliyorum. Umarım iyi anlaşırız. Sizleri şimdiden çok seviyorum. :) 

Şimdi Blogta neler olacağına gelirsek;
  • -        DIY (Do it yourself // Kendin için yap)
  • -       Güzellik
  • -       Müzik
  • -       Wattpad Hikayeleri
  • -       Sizden Gelenler 
  • -       Bilgisayar Oyunları 
  • -    Kitap Yorumları



Arkadaşlar şuan benim düşüncem bunlar ama elbet konu eklenebilir yada konu çıkarılabilir. Arkadaşımı ikna edersem oyun konusuda eklenicek. Umarım herşey istediğimiz gibi olur. Kendinize  iyi bakın :) :)



Hala burda mısınız? Eğer burdaysanız öncelikle teşekkür ederim okuduğun için. Aşağıdaki adresler bana ait sosyal paylaşım siteleri. Tekrar çokkk teşekkür ederim. :) :) 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCuIxtCznzY6R5itsRVodbdg/videos

İnstagram: https://instagram.com/beyzanuryildiz/

Twitter:  https://twitter.com/_beyzanuryildiz

Tumblr:  https://www.tumblr.com/blog/beyzanur531