27 Ağustos 2015 Perşembe

En İyi Selfie Uygulamaları -IOS ve ADROID-

Selfie çekimi her geçen gün artıyor. Tabi uygulama geliştiriciler de daha başarılı selfieler için birçok uygulama geliştiriyor. Bu yazımızda android ve iphone telefonlarınızda kullanabileceğiniz en iyi selfie uygulamalarını tanıtacağım. Arkadaşlar ben bunu bir yerde gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim. Lafı uzatmadan hemen başlamak istiyorum :) 


Retrica



Hiç kuşkusuz selfie denince akla ilk gelen uygulama Retrica. Oldukça başarılı bir selfie çekme uygulaması olan Retrica ücretsiz olarak sunuluyor. Ancak uygulamanın ücretsiz olarak sunulması tamamen ücretsiz olduğunu göstermiyor. 100’den fazla filtre seçeneği olan Retrica uygulamasının ücretsiz versiyonunda 10 kadar filtreyi kullanabiliyorsunuz.

Candy Camera – Selfie

Candy Camera uygulaması 30’dan fazla filtre seçeneği ve birçok fotoğrafçılık özelliği sunmaktadır. İstediğiniz filtreyi seçtikten sonra Selfie çekebilirsiniz. Basit kullanımı ile beyazlatma, cilt temizleme, inceltme ışık ayarı gibi ayarları kolaylıkla yapabilirsiniz. Candy Camera çektiğiniz Selfie için kullanabileceğiniz 100 farklı çerçeve sunmaktadır.

B612

B612 tamamen Selfie için hazırlanmış bir uygulama. B612 ile hem ön hem arka kameranızı kullanarak selfieler çekebilirsiniz. Uygulama 3 ve 6 saniyelik videolar halinde Selfieler çekmeye imkan tanıyor. Zaman ayarı ile 2 veya 5 saniye zaman süresinde en iyi pozunuzu ayarlayıp selfie çekebilirsiniz. Bluetooth uyumlu Selfie çubukları ile uyumlu olan B612 ile selfie çubuğu ile Selfie çekebilirsiniz.

YouCam Perfect – Selfie Cam

YouCam Perfect uygulaması pürüzsüz selfie çekmenizi sağlıyor. YouCam Perfect uygulaması ile çektiğiniz selfielere makyaj yapabiliyorsunuz. Çektiğiniz selfielerde gözlerinizi ön plana çıkarmak istiyorsanız YouCam Perfect tam size göre. Saç renginizi, teninizi vb. istediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz.

RetroSelfie – Selfie Editörü

RetroSelfie, selfie fotoğraflarınızla kolajlar oluşturmanızı ve daha birçok sey yapmanızı sağlıyor. RetroSelfie ile kolaylar yapabilir, fotoğraflarınıza yazılar ekleyebilir, çerçeve ekleyebilirsiniz. RetroSelfie ile çektiğiniz selfieleri Facebook, Twitter, Viber, Instagram ve Snap Chat’te paylaşabilirsiniz. RetroSelfie android kullanıcıları için ücretsiz iken iOS için ücretlidir.