12 Ağustos 2015 Çarşamba

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere site önereceğim. Resim düzenleme, albüm indirme, magazin....

Öyleyse lafı uzatmadan hemen başlıyorum. Ah bu arada bununla ilgili bir video çekip youtube hesabıma koyacağım. Videoyu yüklediğim zaman buraya adresini koyarım. Ayrıca Youtube hesabıma göz atmak isterseniz:   https://www.youtube.com/channel/UCuIxtCznzY6R5itsRVodbdg/videos

Şimdii hemen site önerilerine başlıyorum 

Eğer sizde resim düzenlemeyi, resimlerinizde küçük, büyük dokunuşlar yapmayı seviyorsanız bilgisayarda kullanabileceğiniz iki adet site önereceğim. Birincisi özellikle yabancıların kullandığı "PicMonkey" sitesi. Arkadaşlar araştırdım bunun App Store ve Play Store ' de uygulamaları yok. Yani yalnızca bilgisayarda kullanabiliyorsunuz. 


Orjinal İnternet Sitesi: https://www.picmonkey.com/



İkinci resim düzenleme uygulaması piZap. Bunu iphone ve android telefonlarımızda kullanıyoruz. Ama benim gibi telefonunuz bozulduysa ve resim düzenleyemiyorsanız bilgisayarda internet üzerinden kullanabilirsiniz.  Ayrıca buraya piZap uygulamasının App Store ve Play Store linklerini atacağım. Bilmeyeniniz yada denemek isteyen olursa linke tıklayabilir :) 

Google Play:   https://play.google.com/store/apps/details?id=com.digitalpalette.pizap
App Store: https://itunes.apple.com/us/app/pizap/id642936943?mt=8



Evet arkadaşlar şimdi size hızlıca birkaç tuş tıklayarak milyonlarca albüm, müzik ve sanatçılara ulaşabileceğiniz bir site önereceğim. Eskiden mp3crank.com diye bir site vardı. Site albüm indirme sitesiydi ama yanda çıkan reklamlar +18 idi. Bu yüzden ben ailemin yanında siteyi kullanamıyordum. Ama site kaldırılmış ve yerine başka bir site gelmiş. Bu site daha güzel ve daha iyi olmuş. Çünkü kullanımı kolay ve reklamları da azaltmışlar. 3 adet arama yeri var. Birinde sanatçının ismini, diğerine albümün adını diğer arama yerine şarkıyı yazıp arayabilirsiniz. Sadece şarkı indirmek istiyorsanız "search song" kısmına aradığınız şarkıyı yazmanız yeterli. Bir sanatçının tüm albümlerine bakmak istiyorsanız "search artist" kısmına istediğiniz sanatçıyı yazın. Tek bir albüm indirecekseniz "search album" kısmına albümün adını yazın. Arama yerlerine Hem sanatçıyı hemde albümünü yazmanız gerekmiyor. Tek bir kutucukta ararsanız çıkar :)

İnternet Sitesi: http://mp3boo.cc/


Eğer sizde yabancı dizi izlemeyi benim gibi çok seviyorsanız. Site iki adet muhteşem site önereceğim. Ben ikisini de kullanıyorum. Olur da birinde izlediğiniz dizinin bir bölümü arızalıdır. (şuana kadar hiç karşılaşmadım) diğer siteden izleyebilirsiniz. Ayrıca siteye giriş yaparsanız dizide izlediğiniz kısımlar yeşil oluyor ve böylece hangi bölümde kaldım derdi olmuyor. (ben sadece dizimag de giriş yaptım. Diziboxda böyle bir şey var mı bilmiyorum ama yüksek ihtimal vardır. Eğer bileniniz varsa yorum ile bildirirseniz sevinirim :)

AYRICA!!!! Dizimag de arka planı değiştirebiliyorsunuz :) Yani reklam yerine istediğiniz dizi karakteri oluyor :)

Dizimag: http://www.dizimag.com
Dizibox:  http://www.dizibox.com/


Eğer ünlülerin kilo, boy, takma isimleri, eski sevgilileri gibi bilgileri merak ediyorsanız genel olarak en doğru site "Healthy Celeb" yalnız site yabancıların olduğu için sadece yabancı ünlüler var :)

Ve kızlar eğer makyajın püf noktaları ne? Makyaj nasıl yapılır? Bu makyajın ismi ne? gibi konuları merak ediyorsanız benim tesadüf eseri keşif etmiş olduğum siteyi şiddetle öneririm :)

Healthy Celeb: http://healthyceleb.com/
Makyaj: http://www.makyaj.com/


Eğer sizde kendinize ait sitenizin olmasını istiyorsanız Wix adlı siteyi öneririm. Binlerce şablon ve seçenekler ayrıca milyonlarca kullanıcısı var!! En yakın zamanda bende kullanmayı düşünüyorum. Eğer kullanırsam burda bildiririm :)

Site Linki: http://tr.wix.com/


Bu biraz erkekler için ama silah oyunlarını seven kızlar içinde geçerli :) Arkadaşlar bu sitede online Counter Strike oynayabiliyorsunuz. Ayrıca tüm silahlar BEDAVA!!!! Tek sıkıntısı oyunun ilk yüklenmesi biraz zor. Ama ondan sonra hiçbir sıkıntı yaratmıyor. Oda açıp arkadaşlarınız ile birlikte online oynayabilirsiniz. Öldüğünüz zaman istediğiniz silahı seçebiliyorsunuz ve hemen diriliyorsunuz :) Oyunun bitmesini beklemiyorsunuz :) Bilgisayarım kaldırmıyor bu yüzden oynayamıyorum diyenler üzülmesin internetten online oynayabilir benim gibi ^^ 

İnternet Linki: http://www.3doyunlar.net/3d-online/counter-strike-1-6.html


Döviz ile ilgileniyorsanız. Size her dakika güncellenen çok doğru bir site önereceğim. Özellikle yabancı sitelerde fiyatlar dolar olduğu için kaç tl tuttuğunu siteden en doğru şekilde öğrenebilirsiniz. Ayrıca sadece dolar değil neredeyse tüm para çeşitleri var!!

Site Linki: http://paracevirici.com/


Sanırım hayatımda yazdığım en ama eeeen uzun yazıydı. Serçe parmağım ölmüş durumda. Umarım hoşunuza gitmiştir :) Sizleri seviyorum aşağıda linklerden beni takip edebilirsiniz :)






Twitter Hesabım: https://twitter.com/_beyzanuryildiz

Tumblr Hesabım: https://www.tumblr.com/blog/beyzanur531

İnstagram Hesabım: https://instagram.com/beyzanuryildiz/

mail:  beyzanur.yildiz.503@gmail.com


Kiwi: Beyzanur503

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCuIxtCznzY6R5itsRVodbdg/videos