7 Eylül 2015 Pazartesi

En İyi Mobil Mesajlaşma Uygulamaları

1. WhatsApp Messenger

whatsapp_messenger
WhatsApp Messenger uygulaması en çok kullanılan mobil mesajlaşma uygulamalarından biri. Daha önceleri tamamen ücretsiz olan bu uygulama popülerliğinin artırması ile beraber ilk yıl ücretsiz olarak kullanıma açılıyor ve kullanımını takip eden her yıl için 0.99$ gibi küçük bir ücret talep ediyor. İsterseniz ilk yıldan sonra uygulamayı kullanmayı bırakabilirsiniz.
WhatsApp uygulamasını telefonunuza yükledikten sonra rehberinizdeki kişilerden bu uygulamayı kullananları listenize ekliyor. Listenizde yer alan kişilere mesaj, ses, resim, konum, video gönderebiliyorsunuz. WhatsApp uygulamasında mesajlaşmak oldukça eğlenceli çünkü birçok ifade ile mesajlarınızda duygularınızı daha iyi ve eğlenceli olarak gönderebiliyorsunuz.

2. Messenger

messenger
Messenger uygulaması Facebook tarafından geliştirilen bir mobil mesajlaşma uygulamasıdır. Tamamen ücretsiz olan bu uygulama ile facebook’ta yer alan konuşma bölümü telefonunuza pratik olarak geliyor. Messenger uygulamasında facebook listeniz ve Messenger uygulaması telefonunda bulunan arkadaşlarınız listeleniyor. Uygulama ile sadece mesaj gönderebileceğiniz gibi Messenger kullanan arkadaşlarınızı sesli olarak da arayabiliyorsunuzMessenger uygulaması ile facebook’ta aktif olan kullanıcıları görebiliyorsunuz. Facebook’a mobilden mi yoksa bilgisayardan mı girmişler bunlar da gösteriliyor.

3. WeChat

wechat
WeChat de ücretsiz bir mobil mesajlaşma uygulamasıdır. WeChat mesajlaşma uygulamasıolduğu gibi yeni insanlarla tanışmanızı sağlayacak bir sosyal uygulamadır da. WeChatuygulamasını telefonunuza yükledikten sonra telefon numaranız ile doğrulama yapıyor, isim, profil resmi gibi ayarlarınızı yaptıktan sonra kullanmaya başlıyorsunuz. Telefon rehberinizde WeChat kullanları listenize otomatik olarak ekleyebilirsiniz. Listenizde bulunan kişilere mesaj göndebilir veya sesli arama yapabilirsiniz.
WeChat uygulamasının “Keşfet” bölümünde SallaYakındaki Kişiler ve Şişedeki Mesaj gibi sosyal arkadaşlık bölümleri yer alıyor. Salla bölümünde telefonunuzu sallıyorsunuz ve telefonunu sizin gibi sallayanlar çıkıyor. Bunlara mesaj gönderebilir veya arkadaş olarak ekleyebilirsiniz.
Yakındaki kişiler bölümünde konum bilginiz alınarak yakınınızda WeChat uygulamasınıkullanan kişileri görebilir ve bunlara selam gönderebilirsiniz. Selamınızı alan kullanıcıları arkadaş listenize ekleyebilirsiniz.
Şişedeki mesaj bölümünde ise denize atılan bir şişe içinde notları okuyabilir burada beğendiğiniz mesajlara yanıt verebilir ve yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder